İlahi dinlemek istiyorsanız birçok yöntem size en kolay gelenini tercih ederek dinleyebilirsiniz. İnternet sitelerinden, internet radyolarından, dini yayın yapan radyo kanallarından, dini yayın yapan televizyon kanallarından, piyasada satılan ilahi CD ve DVD’lerinden ilahi dinleyebilirsiniz. 

 

Yukarıdaki ilahi dinleme yollarından en kalitelisi CD ve DVD’lerden ilahi dinlemenizdir. Çünkü bu medyalardaki ses kayıtları diğer ortamlara göre çok daha kalitelidir. Diğer ortamlardaki sesler de iyidir ancak berrak ve olabildiğince net ses istiyorsanız ilahi CD ve DVD’lerini tercih etmenizi tavsiye ederiz. İkinci bir iyi yol olarak ise internetten ilahi dinleyebilirsiniz. İlahi dinlemek isteyenler için özel olarak kurulmuş ve ilahi yayını yapan internet sitelerinden ya da internet radyolarından dilediğiniz an birçok ilahiyi dinleyebilirsiniz. İnternet radyolarında ilahi dinlediğinizde radyoda hangi ilahi çalışıyorsa onu dinlerken ilahi sitelerinden ilahi dinliyorsanız dilediğiniz herhangi bir ilahiyi dinleyebilirsiniz.

 

Yukarıdaki yöntemlerden hiçbirine erişemiyorsanız ilahi yayını yapan radyo kanallarından ve ilahi yayını yapan televizyon kanallarından ilahi dinleyebilirsiniz. Berat tv, dost tv, mehtap tv, mesaj tv, dünya tv ve semerkand tv üzerinden televizyondan ilahi dinleyebilirsiniz. Eğer bu televizyon kanallarına erişemiyorsanız kirmizigülfm.com ve benzeri diğer internet radyoları üzerinden ya da normal radyo kanalları üzerinden ilahi dinleyebilirsiniz.

 
İlahi dinlemek için herhangi bir kaynağa erişmeniz yeterlidir. Ancak bizim size özel tavsiyemiz ya internet siteleri üzerinden ya da ilahi CD ve DVD’lerinden ilahi dinlemenizdir. İnternet radyosu üzerinden ilahi dinlemek için kaliteli bir site arıyorsanız www.kirmizigulfm.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Linkback: http://www.kirmizigulfm.com/forum/editorden-makaleler/ilahi-nerelerden-dinlenebilir-t15181.0.html

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top